Selecteer een pagina

Maak kennis met het team van MVL Office Support

Ik ben Michelle van Leest en sinds 01-02-2021 de trotse eigenaar van MVL Office Support. Een jarenlange droom is eindelijk uitgekomen. Geboren op 27/09/1988 in Oosterhout maar woonachtig in Made. Mama van een prachtige zoon en ontzettend gek op skiën en mode.

Het ondernemersbloed zit al vanaf jongs af aan in mij doordat ik uit een echte ondernemersfamilie kom. Je moet ergens hard voor werken als je iets wilt bereiken. Dit is mij altijd meegegeven. Gewoon maar iets doen dat zit niet in mij, ik wil weten waarom dingen zo gedaan worden en probeer hierin ook altijd in mee te denken door te zoeken of dit wellicht efficiënter kan. Ik heb doorzettingsvermogen, ben praktisch ingesteld en kan op vele vlakken uit de voeten.

Ik ben als ZZP’er begonnen omdat ik ondernemers graag wil helpen en ze de rust/vrijheid wil geven. Vrijheid en flexibel kunnen zijn hebben er ook in meegespeeld dat ik MVL Office Support ben begonnen.

Om een goede relatie op te bouwen met opdrachtgevers vind ik eerlijkheid en rechtvaardigheid erg belangrijk. Wat je geeft krijg je ook terug. Ik vind het erg belangrijk dat een opdrachtgever enthousiast is.

Hopelijk zijn we binnenkort een match!

 

Liefs Michelle

Eigenaresse MVL Office Support

Ashley Alders